Uitspanning ’t Peeske: Altijd een smakelijk welkom

Uitspanning ’t Peeske ligt op een prachtige locatie in de Montferlandse bossen aan de rand van een uniek bergmeertje. ’t Peeske heeft veel te bieden. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie bij de open haard of een wijntje op één van de terrassen. Daarnaast kunnen ze er genieten van een broodje, uitgebreide lunch of diner.

“Onze koks presenteren elk kwartaal een nieuwe dinerkaart”, vertelt eigenaar Cees Rosendaal. “We bieden voor ieder wat lekkers.” Ook is de uitspanning beschikbaar voor besloten partijen. Zo is het mogelijk om er een feestje, bruiloft of zakelijke bijeenkomst te houden.

Uitspanning ’t Peeske is een officiële trouwlocatie in de gemeente Montferland en biedt de ideale ambiance voor een huwelijksceremonie. “Na de ceremonie verzorgen wij een glaasje champagne, een high tea of koffie met bruidstaart”, zegt Rosendaal. “Alles wordt naar ieders wens tot in de puntjes verzorgd.”

Camping
Van 1 april tot 1 november is het ook mogelijk te kamperen op camping ’t Peeske. Het kampeerterrein ligt midden in de natuur en biedt alle rust en ruimte. “Onze camping beschikt over een gloednieuw sanitaircomplex met alle faciliteiten. Gasten kunnen hun tent opzetten of caravan plaatsen op één van de kampeervelden, die zijn omringd door bomen en hagen.”

’t Peeske ligt pal naast het beginpunt van één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Verder kan er in de omgeving prima worden gewandeld en gefietst. Om alle recreanten tijdens de lockdown toch van een hapje en drankje te voorzien, heeft ’t Peeske een bosbar geopend. Hier zijn warme dranken, erwtensoep, tosti’s, diverse warme broodjes, oliebollen en appelbeignets verkrijgbaar.

Nieuw is ook Peeskes Pick Up. Haal de lekkerste gerechten en dranken van ’t Peeske in huis. De lekkernijen zijn te bestellen tot vrijdag 17 uur en af te halen op zaterdag van 11 tot 16 uur en zondag tussen 10 en 17 uur bij het doorgeefluik of de bosbar.

Uitspanning ’t Peeske
Peeskesweg 12
7037 CH Beek (Montferland)
0316-532804
info@peeske.nl
www.peeske.nl