Slagerij Gerritsen: De Zaak vol Smaak!

Pascal Gerritsen nam in 2012 de slagerij van Staring over. Sinds begin 2018 draagt de winkel aan Onder de Toren 2 in Didam ook zijn naam. Slagerij Gerritsen kreeg een nieuwe uitstraling en sloot zich aan bij De Zaak vol Smaak. De winkel behield echter zijn vertrouwde kwaliteit en smaak.

De slagers van Slagerij Gerritsen leveren kwaliteitsvlees voor een goede prijs. “Ons vlees komt van Krullvarkens, Blonde d’Aquitaine runderen en Wellfoort kip, die in Nederland geboren en getogen zijn”, vertelt Pascal. “Omdat wij weten waar het vlees vandaan komt, kunnen wij een goede kwaliteit garanderen.”

Slagerij Gerritsen staat in de hele regio en zelfs ver daarbuiten onder andere bekend om zijn lekkere worst. De fijne en grove verse worst, metworst en rookworst worden in de eigen keuken gemaakt. “In ons assortiment hebben we ook de zoutloze en zoutarme verse worst opgenomen”, zegt Pascal.  Van de vleeswaren bereiden de slagers 90 procent zelf volgens ambachtelijk receptuur, net als de soepen en stamppotten.

Pascal: “Onze stamppotten en soepen pasteuriseren we, zodat ze na aankoop zeker twee weken houdbaar zijn, zonder dat je ze in de vriezer hoeft te doen. Bij deze kant-en-klare maaltijden smaken onze huisgemaakte rookworst en verse worst natuurlijk ook prima. Naast onze verse worst en rookworst zijn ook de leverworst, grillworst en het rookvlees nog altijd toppers in ons assortiment.”

Gezelligheid
Slagerij Gerritsen zorgt met haar gourmet- en fondueschotels en lekker vlees voor de barbecue ook voor gezelligheid aan tafel. Klanten hebben de keus uit enkele pakketten, maar op bestelling stelt de slager ook graag een bijzonder assortiment naar wens samen. “Onze vleesgerechten vullen we aan met salades en sauzen, rauwkost en stokbrood. Wie bij ons een barbecuepakket voor twintig personen of meer bestelt, kan gratis een grote gasbarbecue van ons gebruiken.”

Bij Slagerij Gerritsen krijgt iedereen bovendien een goed advies en is het altijd ouderwets gezellig in de winkel. “We nemen graag de tijd voor onze klanten.”

Slagerij Gerritsen
Onder de Poort 2
6942 AM Didam
0316-221294
info@slagerijgerritsen.nl
www.slagerijgerritsen.nl