Over De Diemse Courant

De Diemse Courant is dé online krant van Didam, Loil, Nieuw-Dijk en zijn buurtschappen. De krant biedt sinds 2013 een platform voor tal van en zeer diverse onderwerpen. Vanaf 2023 vaart de krant wel een iets andere koers. In plaats van al het nieuws te willen brengen, biedt ons online platform alleen nog ruimte voor positieve verhalen. Vanuit verenigingen, bedrijven, culturele instellingen, maar ook van individuen met bijzondere hobby’s, interesses en talenten. Geen politiek, conflicten, ongelukken of andere ellende. Dat laten we graag aan de andere media over. Maar gewoon leuke artikelen!

Deze artikelen worden verzameld en geschreven door een eenkoppige redactie. Zij ziet zich graag gesteund door mensen met goede ideeën voor verhalen, berichten, foto’s en video’s van personen en gebeurtenissen in Didam, Loil en Nieuw-Dijk! Heb je een leuk onderwerp, dat in aanmerking komt voor plaatsing op De Diemse Courant? Mail dan naar natasjascheerder@gmail.com of vul ons contactformulier in!

Doelgroep
De doelgroep van De Diemse Courant bestaat uit alle Diemse, Loilse en Diekse mensen. Onze doelstelling is om wekelijks voor al deze inwoners van de voormalige gemeente Didam, jong en oud, interessante lokale onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Berichten over actuele onderwerpen, vanuit het verenigings- en bedrijfsleven, maar ook de agenda van Diem (en omgeving) nemen een belangrijke plek in op de site. We willen daarnaast ook unieke content creëren die mensen boeit, prikkelt en inspireert om zelf actief te worden en betrokken te zijn.

Adverteren
De Diemse Courant is er voor en door de adverteerder. Als adverteerder van De Diemse Courant krijg je veel voor weinig. Wij bieden een breed platform waarop je je (bedrijfs)profiel en nieuws kwijt kunt. Promotie vindt bovendien plaats via Facebook, Instagram en LinkedIn. Via De Diemse Courant kun je veel (potentiële) klanten bereiken.

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden:

– Zakenpartner van De Diemse Courant
– Vriend van De Diemse Courant
– Eenmalig adverteren
– Advertorial

Heb je interesse om je als adverteerder aan De Diemse Courant te binden, neem dan gerust (en vrijblijvend) contact op. Mail naar natasjascheerder@gmail.com of stuur een bericht via het contactformulier.