Statiefoto van alle nieuwe Didamse schutterskoningen en -koninginnen

DIDAM – Het schuttersfeest zit er weer op. De nieuwe schutterskoningen en -koninginnen van de zeven Didamse, Loilse en Nieuw-Dijkse schutterijen zijn bekend. Maandag werden ze allemaal geïnstalleerd en gehuldigd bij de eigen schutterijen. Vandaag was het tijd voor de inmiddels traditionele gezamenlijke statiefoto bij de organiserende schutterij Wilhelmina.

Wim Lubbers zette alle hoogheden in vol ornaat op de foto. Van schutterij Wilhelmina Didam waren dat schutterskoning Stijn Houtman en ruiterkoning Mitchel Bloem. Schutterij De Heegh vaardigde schutterskoning Joey Wenting en ruiterkoning Chiel Raasing af. Van schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk staan schutterskoning Marcel Polman, ruiterkoning Clint ter Voert en jeugdkoning Stan Hageman op de foto.

Bij schutterij St. Isidorus Oud-Dijk werden Jos Reuling schutterskoning, Remoud Tinneveld ruiterkoning, Stijn Roes jeugdkoning en Ben Reuling de Ster van Isidorus. Schutterij St. Martinus Greffelkamp verwelkomde Freek Meurs als schutterskoning, Roel Kersjes als ruiterkoning. Luuk Hendricksen als jeugdschutterskoning en Lars Derksen als jeugdruiterkoning.

Van schuttersgilde Loil-Vooruit staan schutterskoning Waldo Wijnholts, ruiterkoning Rianne Nijman, jeugdruiterkoning Ties van Dulmen en jeugdschutterskoning Demi te Winkel op de foto. Bij schutterij De Eendracht Didam werden Michel Evers schutterskoning, Jada Horsting ruiterkoning, Mats Wolf jeugdkoning bij de ruiters tot en met 11 jaar, Gwen Koster jeugdkoning bij de ruiters tot en met 15 jaar, Nila Maas jeugdkoning bij de schutters tot en met 11 jaar en Michiel Kluitman jeugdkoning bij de schutters tot en met 15 jaar.