Nieuwe broek bij hole-in-one op koopzondag Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode is vandaag weer extra geopend. Tijdens deze koopzondag is de winkel aan de Spoorstraat van 12.00 tot 17.00 uur open.

Er is vandaag een vertegenwoordiger van Meyer aanwezig om de klanten alle informatie te geven over de Meyer-broek. Hij vertelt onder andere over de productie en de diverse modellen. Deze zondag staat er ook een pitch & putgolfbaantje in de winkel. Degene die een hole-in-one slaat (of wie in zo min mogelijk slagen de golfbal op de plek krijgt) wint een Meyer-broek naar keuze. Daarbij krijg je bij aankoop van twee Meyer-broeken een 1/5 Staatslot cadeau.

Het team van Gilsing Herenmode heeft bovendien nog een ‘warme’ actie bedacht. Wanneer klanten twee broeken tegelijk kopen, ongeacht van welk merk, mogen ze een pullover uitzoeken waar ze 50 procent korting op krijgen. Hierbij vervalt alleen de actie van het staatslot.

Verder verloot de herenmodezaak de rest van dit jaar nog wekelijks een cadeaubon. Nog acht weken en dan zijn er in het jubileumjaar 52 winnaars geweest. Ook loopt deze week de actie nog waarbij klanten kans maken om bij aankoop van een jas, coat of jack het aankoopbedrag in cadeaubonnen terug te winnen. Anjo Sanders was de gelukkige winnaar en heeft 140 euro gewonnen.

Vandaag gaat het winkelen, zoals klanten van Gilsing Herenmode gewend zijn, weer vergezeld met een kopje koffie met cake of een drankje met een hapje. Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam.