Negende editie Oktoberfest Zeddam op nieuwe locatie

ZEDDAM – Stichting De Feesttent houdt op vrijdag 28 en zaterdag 29 de negende editie van het Oktoberfest Zeddam. Na een jaar van voorbereiding is de organisatie er helemaal klaar voor en mag ze een recordaantal van 2000 bezoekers verwelkomen.

Op woensdag 19 oktober is in alle vroegte begonnen met de opbouw van het terrein aan de Oude Doetinchemseweg in Zeddam (foto). Deze nieuwe locatie biedt vanuit een logistiek oogpunt voordelen en is verkeerstechnisch beter te reguleren dan de vorige locatie ‘boven aan de bult’.

Het doel van de stichting is om de opbrengsten van het Oktoberfest Zeddam terug te laten vloeien naar het verenigingsleven in Zeddam en omgeving. Zo is er afgelopen jaar een bijdrage geleverd aan de nieuwe organisatie van de avondvierdaagse Braamt-Zeddam en heeft Harmonie KNA een mooie cheque mogen ontvangen ter ondersteuning van de activiteiten.

Volgend jaar wordt het 10-jarig bestaan van het Oktoberfest Zeddam gevierd in het weekend van 27 tot en met 29 oktober. Niet twee, maar drie dagen feest. De stichting pakt dan flink uit met onder andere een familiedag op zondag. De eerste plannen voor deze jubileumeditie staan inmiddels al in de steigers.