Kinderen op ‘culinaire’ ontdekkingsreis in Kultuurhuus Heitkamp

‘s-HEERENBERG – Kinderen kunnen op woensdagmiddag 14 december onder leiding van chef-kok Marck Hofmeester op ‘culinaire’ ontdekkingsreis in Kultuurhuus Heitkamp. Zij bereiden samen met de chef-kok een aantal gerechtjes speciaal voor de kerst.

Naar aanleiding van eenvoudige gerechtjes en recepten voor Kerstmis gaan de kinderen op zoek naar ieders eigen creativiteit in de keuken. ,,We praten over verschillende ingrediënten, over wat je vies vindt of juist lekker’’, legt Marck Hofmeester uit. ,,Zo leren de kinderen de wereld van de keuken wat beter kennen en leggen ze een basis voor een gezonde relatie met hun voeding. Heerlijk genieten van een knotsgekke middag en natuurlijk lekker eten.’’

Marck Hofmeester is chef-kok en staat al bijna 35 jaar in de professionele vegetarische keuken. Hofmeester heeft ook zijn sporen verdiend als theatermaker, clown en muzikant. Aan de kindermiddag kunnen minimaal drie en maximaal acht kinderen meedoen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Aanmelden kan via de mail: marckhofmeester@hotmail.fr of  telefoonnummer 06-15277723. De kosten zijn 12,50 euro, inclusief ingrediënten en leuke receptjes.