Jarig Gilsing Herenmode opent seizoen met smakelijke koopzondag

DIDAM – De schappen bij Gilsing Herenmode zijn weer gevuld met de nieuwste voorjaars- en zomermode. De eerste polo’s en bermuda’s hangen zelfs al weer in de winkel. Nieuwsgierig naar al het moois dat de herenzaak in Didam te bieden heeft? Kom dan op koopzondag 12 maart van 12 tot 17 uur naar de winkel in de Spoorstraat 11.

Onder het genot van een hapje en een drankje is het heerlijk relaxed shoppen. Gilsing Herenmode werkt hiervoor zondag samen met IJs & More uit Didam. Naast het heerlijke ijs waarmee IJs & More al eens in de winkel was, wil het team van de specialiteitenzaak de klanten van Gilsing Herenmode nu zijn ambachtelijk huisgemaakte bonbons laten proeven.

Ronald en Brenda Amting zijn in 2014 als ijssalon begonnen aan de Oranjestraat in Didam. Naast het huisgemaakte ijs werd het assortiment al snel uitgebreid met bonbons en chocolade. Ook dit wordt gemaakt in het eigen atelier boven de zaak. Sinds de zomer van 2022 is Michel van Onna als mede-eigenaar in het team gestapt en is het assortiment uitgebreid met patisserie.

125-jarig jubileum
Dit jaar wordt een bijzonder feestelijk jaar voor Gilsing Herenmode. Het is namelijk 125 jaar geleden dat in de Spoorstraat de eerste Gilsing werd gestart. In het kader van dit jubileum vinden er dit jaar veel feestelijke activiteiten plaats. Met de eerste actie is al gestart. In 2023 is er 52 weken lang iedere week een loting uit alle bonnen van die week. De winnaar krijgt een cadeaubon van de zaak. Gilsing Herenmode heeft al tien klanten blij kunnen maken.

V.l.n.r. Michel van Onna, Ronald Amting en Frank Hageman in de winkel van Gilsing Herenmode. Eigen foto