Primera Didam en Hubo zoeken lokale samenwerking

DIDAM – Onder de noemer ‘Lokaal voor elkaar’ is Hubo een samenwerking gestart met andere lokale specialisten. In Didam is de samenwerking gezocht met Primera Didam. Door de gezamenlijke actie kunnen klanten van de ene ondernemer voordelig kennismaken met de andere ondernemer.

“Er zijn veel lokale specialisten in Didam, hoe leuk is het als we allemaal samenwerken en elkaars sterke kanten vertellen aan iedereen? Daarom hebben wij deze gezamenlijke actie opgezet”, vertelt Niels Moorman van Hubo Didam. “Wij hebben de samenwerking gezocht met Primera Didam. Doe je een boodschap bij de één, krijg je een actievoucher van de ander”, legt Moorman uit.

Bij Primera Didam krijgen klanten bij besteding vanaf 15 euro een 1/5 Staatslot cadeau. De actie bij Hubo is een gratis bezem of 5 euro korting op een aankoop, de klant mag kiezen. “Wij juichen dit initiatief toe van Hubo”, zegt Jurgen Straatsma van Primera Didam. “Samenwerken in onze gemeente is leuk en van groot belang voor de omgeving. Bij lokale ondernemers staat kwaliteit en persoonlijke aandacht altijd hoog in het vaandel. Door elkaar te helpen wordt dat weer benadrukt.”

De actieperiode is 7 oktober gestart en loopt door tot en met 2 november 2024.