Tweede Greffelkampse Buurtbrunch voor inwoners van de buurtschap

DIDAM – Bij ‘Ons Eigen Ding’ in de buurtschap Greffelkamp vindt zondag 29 september de tweede Greffelkampse Buurtbrunch plaats. Van 11.00 tot 15.00 uur komen buurtbewoners bij elkaar om samen te eten en te drinken. Er is live muziek en voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals een springkussen en ballonnenman.

Inwoners van de buurtschap kunnen bovendien meedoen aan een taartenbakwedstrijd. De buurtbrunch staat verder in het teken van ontmoeting, elkaar nog beter leren kennen en weer bijpraten. Op het menu staan onder andere gebakken eieren met spek, broodjes, soep, gevulde eieren en ‘Diemse kolde schôtel’. Liveband Van Dijk en Co zorgt voor de muziek. Professioneel bakker Wiebe Nieuwenhuis uit Greffelkamp is hoofdjurylid van de taartenbakwedstrijd.

“We dragen deze tweede buurtbrunch op aan Margo Morsink-Smit”, vertelt Lindy Ward, één van de organisatoren van de brunch. Margo overleed eind vorig jaar en is mede-initiatiefnemer van de Greffelkampse Buurtbrunch. “Ze was verbindend, vrolijk en enthousiast. Mede door haar is de buurtbrunch in 2022 ontstaan. Daar willen we graag even bij stilstaan.”

Voor de buurtbrunch hebben zich zo’n 140 Greffelkampers ingeschreven. Aanmelden voor de buurtbrunch van zondag is niet meer mogelijk.