Stem van Montferland Joep

Joep’s beslommeringen: Creativiteit

Eindelijk is het dan zover. Na maanden van onthouding en opgekropte spanning mogen de Belgische mannen weer naar de bordelen. Gewillige coronavrije vrouwen staan klaar om de mannen in hun behoefte te voorzien. Uiteraard de door de overheid gestelde maatregelen in acht nemend. Over andere ziektes wordt niet gerept, dus je mag er van alles oplopen zolang het maar geen corona is.

De afgelopen weken hebben wij kunnen zien dat veel ondernemers creatief zijn en dat zij zich aardig hebben aangepast aan de nieuwe norm. Mondkapjes, kunststofschermen en vooral natuurlijk geanticipeerd op de anderhalve meter regel. Aangezien deze regels ook op de onderneemsters in de bordelen van toepassing zijn probeer ik mij voor te stellen hoe dit in zijn werk gaat.

In een restaurant moet je het eten zelf van het dienblad halen. Als de mannen in een bordeel de hand aan zich zelf moeten slaan, kunnen ze net zo goed thuis blijven. Vrijen met een mondkapje op lijkt mij lastig, of de dames moeten van hun string met open kruis een zelf gefabriceerd dingetje hebben gemaakt. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat de dames gebruik maken van een dummy en dat de heren hun lusten kunnen botvieren op rubberen Annie. Voordeel hierbij is dan wel dat door het vele ontsmetten een glijmiddel niet meer nodig is.

‘Grenzen die van buiten worden gesteld prikkelen de creativiteit’