Geinen en dansen met prins Bram Jansen bij de Geinsköp

DIDAM – Het carnaval van carnavalsvereniging de Geinsköp begint zondag 3 maart om 13 uur op het Geinplein bij Jan&Jan. Hier wordt weer op ludieke wijze verslag gedaan van de optocht in het centrum van Diedeldam.

Bezoekers kunnen deze middag genieten van de optocht en muziek op het overdekte en verwarmde Geinplein. Na de optocht zijn alle carnavalsvierders welkom in de zaal van Jan&Jan, waar het feest wordt voortgezet.

‘s Avonds opent de Geinsköp vanaf 20.30 uur de deuren van residentie Plok met DJ Maurice en zijn Apres-Ski Safari. Prins Bram I gaat met zijn gevolg voorop in het feest. Maandag 4 maart gaat de Geinsköp van start in het centrum van Diedeldam bij Jan&Jan. Op Rozen Maondag is er frühschoppen bij Jan&Jan. De deuren openen om 13.30 uur. De entree is in de voorverkoop 5 euro en aan de deur 8 euro. Vanaf 14 uur speelt TijgerBROOD. Ook is er een optreden van Henk Dissel.

Henk Dissel treedt op Rozen Maondag op bij Jan&Jan.

Dolle dinsdag start vanaf 14 uur bij Plok met de formatie Anderkovver in de grote zaal. Djames laat de carnavalsbeats door het café klinken. (Combi)Kaarten voor Dirty Sunday, Rozen Maondag en Dolle Dinsdag zijn online te verkrijgen via www.geinskop.nl.