Zomerse sportochtenden op volleybalvelden SV Loil

LOIL – SV Loil Volleybal houdt elke zaterdag in de zomervakantie een sportochtend voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ook kinderen die niet volleyballen, zijn welkom en kunnen meedoen.

De volleybalvereniging trapt de activiteiten feestelijk af op 6 juli met de NEVOBO Volleybalbus. Op deze ochtend zijn er een hindernisbaan, springkussen, smashmeter en diverse andere activiteiten aanwezig op sportpark de Korenakker in Loil. De activiteiten vinden plaats van 9.00 tot 13.00 uur.

Sportochtenden

Op alle andere zaterdagen in de zomervakantie, van 13 juli tot en met 17 augustus, vinden de sportochtenden plaats van 10.00 tot 11.30 uur. Er wordt gesport op de outdoor volleybalvelden, op het zand en in het gras. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, ze kunnen volleyballen en spelen crossnet, een nieuwe vorm van volleybal. Ook mogen ze een zandkasteel bouwen op het mooiste strand van Loil.

Aanmelden

Wie mee wil sporten, is van harte welkom. Kinderen kunnen elke zaterdag gratis meedoen. Alle activiteiten vinden plaats op sportpark de Korenakker. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via de website van SV Loil Volleybal. Hier is ook meer informatie te vinden.

Foto: De feestelijke aftrap van SV Loil Volleybal vindt zaterdag plaats met de NEVOBO Volleybalbus.