Spectaculaire opening schoonheidssalon Yes Beauty

BEEK – Jessica van Moerkerk is al 16 jaar schoonheidsspecialiste en 14 jaar hannah huidcoach. Morgen opent ze haar eigen schoonheidssalon in Beek, Yes Beauty! Daarmee komt haar droom uit. “Ik heb altijd voor een baas gewerkt en mag dat nu voor mezelf doen. Daar heb ik ontzettend veel zin in.”

Om invulling te geven aan haar droom werd de schuur bij haar woning aan de Tempelheerstraat 2 in Beek de afgelopen maanden omgebouwd tot een professionele schoonheidssalon. Hier geeft Jessica een vervolg aan de behandelingen, waarmee ze de afgelopen 14 jaar een grote klantenkring opbouwde. Met de voor haar klanten en haarzelf bekende producten hannah en Juliette Armand wil ze in haar eigen salon nog betere resultaten behalen.

Huidverbeteringen met hannah

“Ik heb altijd met de producten van hannah en Juliette Armand gewerkt en bereik daar zulke mooie huidverbeteringen mee”, zegt ze. “Beide merken werken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een zichtbare huidverbetering. Juliette Armand is daarbij het zusje van hannah en gericht op de behandeling van acné.”

Als hannah-specialiste werkt Jessica vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij ze een duurzaam resultaat beoogt. “Eén van mijn favoriete methodes is de bindweefselmassage. Daarmee stimuleer ik de doorbloeding van de huid en zorg ik voor een verjonging van de huidstructuur. De massage verbetert echter niet alleen de huid, ze is ook zeer aangenaam en ontspannen.”

Mak-up

Naast de bindweefselmassage kunnen klanten bij Yes Beauty ook terecht voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, het harsen van het lichaam, een massage en kleine gezichtsbehandelingen als het epileren van de wenkbrauwen. Na een gezichtsbehandeling kun je bij Yes Beauty bovendien opgemaakt de deur uit. Maar ook voor een bruids-, feest- of galamake-up is Yes Beauty het juiste adres.

Voor elke huidbehandeling meet Jessica de huid met de hannah Skin Analyzer. “Op die manier weet ik als huidcoach de exacte waardes van je huid. Zo meet ik het vocht- en vetgehalte en de ph-waarde. Op basis van het huidtype van de klant kan ik een mooi behandel- en/of productprotocol opstellen. Ik werk dan ook gegarandeerd met de juiste producten op de huid.”

Verwijderen huidoneffenheden

In het najaar gaat Jessica bovendien aan de slag met het elektrisch ontharen en coaguleren van huidoneffenheden. Met het WellSpot apparaat kan ze dan onder andere steelwratjes, bindweefselbultjes, couperose en ongewenste haargroei verwijderen. “Dat kan ik al wel, maar daar heb ik nog geen papiertje voor. In september start ik met de opleiding. Daarbij doe ik op 17 april examen voor de behandeling van acné. Daarmee krijg ik een ABG-code en wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.”

Opening salon

Jessica laat de opening van schoonheidssalon Yes Beauty zaterdag 1 april niet ongemerkt voorbij gaan. Zo geeft een oud-collega demonstraties bindweefselmassage, zijn er diverse demo’s van de hannah-producten, toont visagiste Kyra Vister de mogelijkheden van de make-up van PUNE, treedt zangeres Maartje Schepers op en verricht Miss Nederland Denise Speelman de officiële opening. De opening is van 14.00 tot 17.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd.

Afspraak maken

Wie alvast een afspraak wil maken, kan mailen naar info@yesbeauty.nl en bellen of appen naar 06-18328486. Vanaf zaterdag gaat ook de website www.yesbeauty.nl in de lucht en kan ook via die weg een afspraak worden gemaakt. Yes Beauty is geopend op maandag van 9.00 tot 13.30 uur en van 17.30 tot 21.30 uur, dinsdags en woensdags van 9.00 tot 17.30 uur, op donderdag van 9.00 tot 13.30 uur en vrijdags van 9.00 tot 17.30 uur.