Spaaractie met ‘ambtenarenplaatjes’ gemeente Montferland

DIDAM / ‘s-HEERENBERG – In navolging van het succes van verschillende spaaracties voor voetbalplaatjes bij supermarkten komt de gemeente Montferland met een eigen variant hierop. Met ‘ambtenarenplaatjes’ wil de gemeente Montferland de organisatie een gezicht geven.

“We merken dat onze inwoners waardering hebben voor onze individuele medewerkers, maar zodra het om de gemeente gaat is het beeld al snel negatief”, zegt een woordvoerder. Om er voor te zorgen dat de gemeente in een positiever licht komt te staan is een reclamebureau ingeschakeld. Dit bureau heeft de campagne ‘Montferland zijn wij’ ontwikkeld. De ambtenarenplaatjes en het bijbehorende spaaralbum zijn onderdeel van deze campagne.

Vanaf begin april worden de eerste plaatjes uitgedeeld op scholen en bij maatschappelijke en culturele instellingen. De spaarboeken zijn vanaf maandag te verkrijgen op het gemeentehuis in Didam en in Gouden Handen in ‘s-Heerenberg.

Een ander onderdeel van de campagne is dat in de e-mailhandtekening bij uitgaande mail ook standaard de foto van de betreffende medewerker wordt meegenomen. Ook op de website en op social media worden de medewerkers voorgesteld.