Proeven van het lekkers van Bakkerij van Bentum bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Smullen tijdens het passen. Dat kan zondag 16 oktober bij Gilsing Herenmode in Didam. Wie tijdens deze koopzondag een bezoek brengt aan de herenmodezaak aan de Spoorstraat in Didam krijgt daarbij wat lekkers van de overburen van Bakkerij van Bentum.

Bakkerij van Bentum verwent de klanten met een stukje heerlijk zelfgebakken appeltaart. Volgens – uiteraard geheim – familierecept is dat al sinds 1928 hét kwaliteitsproduct van de bakker. Sinds 2020 heeft de Lobithse bakker ook een vestiging in Didam, tegenover de winkel van Gilsing Herenmode.

Momenteel staan Robbie van Bentum samen met zijn zus Hetty Cornelissen nog aan het roer, maar in de opvolging is al voorzien. Ruim 20 jaar geleden kwam Daan Hesseling als leerling in de bakkerij werken. De afgelopen jaren haalde hij de hoogst haalbare titel in zijn vakgebied van Meester Boulanger. Inmiddels is Daan Hesseling samen met Robbie van Bentum eigenaar van Bakkerij van Bentum. Over vijf jaar gaat de zaak volledig over naar Daan, zodat Robbie rustig zijn baan als bakker kan voortzetten.

Najaarscollectie
Naast het lekkers van de bakker kunnen klanten uiteraard ook genieten van de nieuwste najaarscollectie van Gilsing Herenmode. Het najaar van 2022 wordt een modisch seizoen met overwegend warme herfstkleuren. Denk hierbij aan de dominerende kleuren camel, blauw, zwart en grijs, maar ook aan de warme wintergroene-, brique-, bruin- en bordeauxtinten. Colpullovers zijn wederom sterk vertegenwoordigd. Deze zijn te dragen onder een colbert, maar ook op een chino of jeans; het nieuwe casual chique.

Draag je liever geen colbert of vest dan zijn de overshirts met ruit een prima, net wat sportiever, alternatief. De trend van een jersey overhemd zet zich door in kostuums en pantalons voor een compleet perfect draagcomfort. Om het geheel af te maken zijn er de stoere boots of de sportieve sneakers, uiteraard met een bijpassende riem. 

Gilsing Herenmode is tijdens de koopzondag op 16 oktober open van 12 tot 17 uur. De winkel is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam.