ZEDDAM – Landgoed Montferland is sinds woensdag 16 maart alleen nog een à la carte restaurant met hotelkamers en zalen. “Dit betekent dat wij verder gaan zonder café gedeelte, zonder kleine kaart”, zegt eigenaar Lennart Zinger.
Landgoed Montferland gaat zich concentreren op gasten die het fijn vinden om aan een met linnen gedekte, ruime tafel te zitten, met linnen servetten, mooi bestek en dito glaswerk. In een restaurant, dat niet volgepakt is met zoveel mogelijk tafels, maar waar de gasten nog privacy hebben. Zinger: “Voor mensen die van lekker vers eten houden, soms een beetje klassiek, maar niet teveel liflafjes, wel voldoende, met eigen gebakken brood, en een goed glas wijn.”
Landgoed Montferland serveert naast à la carte gerechten ook dagmenu’s, die fair zijn geprijsd (drie gangen 37 euro, vier gangen 47 euro). De keuken is voor lunch en diner geopend van woensdag tot en met zondag en dus op maandag en dinsdag gesloten. Het hotel is wel zeven dagen in de week geopend, met alle dagen ontbijt. Op aanvraag is Landgoed Montferland open op maandag en dinsdag voor meetings en partijen. Zie voor meer informatie ook de Facebook-pagina van Landgoed Montferland.