Laarberg Notarissen & Scheidingsbemiddelaars, de notaris die nog tijd voor u neemt

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars logo

Laarberg Notarissen & Scheidingsbemiddelaars is een notariskantoor met twee notarissen. Henk en Aletta Laarberg runnen aan de Marsweg 2 in Didam een algemene praktijk. Dat betekent dat ze alles regelen op het gebied van personen- en familierecht, onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht. De specialiteit van het notariskantoor is scheidingsbemiddeling.

Scheidingsbemiddeling
Henk Laarberg houdt zich al, sinds hij in 1998 notaris werd, bezig met scheidingsbemiddeling. Sinds december 2006, toen ook Aletta Laarberg als notaris aan het werk ging, is pas in de naam opgenomen dat het notariskantoor zich bezighoudt met scheidingsbemiddeling. “Het is mijn taak om er voor te zorgen dat mensen samen tot een oplossing komen”, vindt Aletta Laarberg. “Vervolgens regel ik alles wat nodig is om tot die oplossing te komen. Die missie is geslaagd als mensen uiteindelijk toch met een glimlach op het gezicht ons kantoor verlaten.”

Met al je vragen terecht
Daar streven de notarissen uiteraard ook naar bij de uitvoering van hun overige werkzaamheden. Zo helpen de notarissen u onder andere bij het opstellen van een samenlevingscontract of testament, huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden, notariële volmacht, de overdracht van een woning of vestiging van een hypotheek en het opzetten van een bedrijf, vereniging of stichting. “We hebben een notariskantoor waar je met al je vragen terecht kunt. Bovendien nemen wij nog gewoon de tijd voor de mensen.”

Laarberg Notarissen & Scheidingsbemiddelaars
Marsweg 2
6941 BJ Didam
0316 – 22 12 43
info@notariskantoordidam.nl
www.notariskantoordidam.nl