JW Elektrotechniek Didam, dé totaalinstallateur op elektronisch gebied

JW Elektrotechniek Didam is de totaalinstallateur op elektronisch gebied. Het bedrijf, dat in 2016 werd opgericht door Dave Jansen en Marcel Wiendels, staat voor kwaliteit en service, met veel aandacht voor persoonlijke aandacht. “We houden de communicatielijnen zo kort mogelijk en doen alles in nauw overleg met de klant”, zegt Marcel Wiendels.

JW Elektrotechniek Didam werkt voor bedrijven, aannemers, instellingen en particulieren. “Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, communicatietechniek (intercomsystemen, wifi-netwerken), duurzame technieken (zonnepanelen), verlichting, domotica, mechanische ventilatie en inspecties en keuringen”, vertelt Dave Jansen.

Het team van JW Elektrotechniek Didam.

Zo wordt bij de oplevering van projecten de gehele installatie door JW Elektrotechniek Didam gekeurd. Het is eveneens mogelijk om een bestaande installatie bij JW Elektrotechniek Didam te laten keuren of inspecteren. “Maar klanten kunnen bij ons ook terecht voor een professioneel en onafhankelijk advies. Of het nu gaat om een groot project of om kleinere werkzaamheden, wij pakken alles met evenveel zorg en enthousiasme aan.”

Het team van JW Elektrotechniek Didam bestaat uit flexibele en betrokken medewerkers, die vakmanschap en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Marcel Wiendels: “We vinden het erg belangrijk om onze kennis en ervaringen met de klant en opdrachtgever te delen. Daardoor kunnen wij ze een advies op maat geven en met ze meedenken.” Het team bestaat uit een aantal monteurs, werkvoorbereider en tekenaar en administratief medewerkster.

JW Elektrotechniek Didam is aangesloten bij de brancheorganisaties Techniek Nederland, InstallQ en is een erkend leerbedrijf. Voor meer informatie en advies kan er vrijblijvend contact worden opgenomen:

JW Elektrotechniek Didam
Bieslook 22
6942 SG Didam
0316-215052
info@jwelektrotechniek.nl
www.jwelektrotechniek.nl
www.facebook.com/jwelektrotechniek