Inspiratietuin De Ank omgebouwd tot nieuw festivalterrein KeK

ZEDDAM – Inspiratietuin De Ank aan de Doetinchemseweg in Zeddam wordt zondag 26 september omgebouwd tot het nieuwe festivalterrein van Kunst en Kunstig 2.0. Tijdens het KeK-festival kunnen bezoekers genieten van food, kunst en kekke, duurzame producten en zijn er diverse optredens midden tussen het weelderige groen.

Door de grootte van het terrein kan er op verantwoorde wijze een festival worden neergezet. Het festival straalt de sfeer van de omgeving uit: kleinschalig, duurzaam en gemoedelijk. Een plek waar voor iedereen wat te zien, te doen en te proeven is. Er zijn kleinschalige, voornamelijk akoestische, optredens van Lian Barbier, Ricardo Tillmann, MBrass, Classic Quintet, Floris en VPSkek, er is buitenkunst en theater en er staan kramen met kunst en duurzame Kekke (streek)producten.

Verder is er een wildtuin met blote voetenpad en volop keuze aan eten en drinken. Zo kan er een biertje van een Zeddamse brouwer, een heerlijke wijntje en een Achterhoekse Limoncello worden gedronken. Ook is de Indische en Surinaamse keuken aanwezig, worden er pizza’s, ambachtelijk brood en duurzame snacks gebakken en zijn de wildworsten van Veluws wild en de lekkerste tapas en olijven voor thuis verkrijgbaar.

Het festival vindt plaats van 11 tot 18 uur. Toegangskaarten zijn voor 5 euro alleen verkrijgbaar bij de ingang van het terrein aan de Oude Doetinchemseweg 48 in Zeddam.