Eindejaarsconcert drumfanfare St. Martinus Greffelkamp

DIDAM – Drumfanfare St. Martinus rekent zaterdag 16 december weer op een vol clubgebouw tijdens haar jaarlijkse eindejaarsconcert. In Ons Eigen Ding in de buurtschap Greffelkamp betreden om 20.00 uur zo’n 35 muzikanten het podium.

Onder leiding van dirigent Simon Kleinjan brengen zij een divers programma met onder andere muziek uit de Top 2000 ten gehore. Zo klinken er nummers van Elvis, Toto, Frankie Valli en de Golden Earring. Maar ook bekende orkestmuziek als de Rebomars, Rauschende Birken en de Trompeten Echo staat op het programma. Verder speelt de slagwerkgroep nog Butch and Nutch en Drumfire.

Het concert begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur. De toegang tot het concert is gratis. Drumfanfare St. Martinus verwelkomd ook graag nieuwe leden. De drumfanfare uit de buurtschap Greffelkamp is een laagdrempelige muziekvereniging. Wie interesse heeft zich aan te sluiten bij de vereniging is altijd welkom tijdens de wekelijkse repetitieavonden op de maandagen van 19.15 tot 21.30 uur. De drumfanfare oefent in clubhuis Ons Eigen Ding aan de Manhorstweg 3a in Greffelkamp (Didam).