Drumfanfare St. Martinus zoekt bruikbare spullen voor rommelmarkt

DIDAM – Drumfanfare St. Martinus houdt op zondag 23 juni haar 32ste rommelmarkt in de buurtschap Greffelkamp. Om deze rommelmarkt te kunnen houden zijn er spullen nodig voor de verkoop. Leden van de drumfanfare komen deze spullen graag ophalen.

Dit jaar zijn de ophaaldagen op zaterdag 25 mei en zaterdag 8 juni. Er kunnen allerlei bruikbare spullen worden aangeboden. Alleen koelkasten, diepvriezers of andere spullen die milieuonvriendelijk zijn, worden niet ingenomen. Ook groot meubilair kan niet worden aangenomen. Het ophalen van de spullen kan alleen binnen de regio Didam. Zelf spullen brengen op het terrein van de rommelmarkt aan de Manhorstweg 3a is ook mogelijk. Dit kan op vrijdagavond 21 juni van 18.00 tot 21.00 uur.

Wie bruikbare spullen heeft om op te halen kan contact opnemen met de drumfanfare door te bellen naar 06-20204569 of te mailen naar rommelmarktgreffelkamp@gmail.com. De opbrengst van de rommelmarkt komt helemaal ten goede voor de aanschaf van instrumenten en uniformen voor de drumfanfare.