De 11jes klaar voor carnaval met prins Arno en jeugdprinses Sterre

Het carnaval staat voor de deur. In Nieuw-Dijk maakt een bekend gezicht zich klaar om het dorp te laten bruisen van feestvreugde. Prins Arno 1ste sluit de carnavalsoptocht af en schittert tijdens de feestavonden in de zaal.

Wat dit jaar extra speciaal maakt, is dat prins Arno zijn twee zonen heeft gekozen als adjudanten. Samen vormen ze een koninklijk trio dat jong en oud verenigt tijdens het carnaval bij De 11jes.

Wie kent prins Arno niet? Arno Polman is een vrijwilliger die veel doet voor het dorp. Maar pas op, want prins Arno staat ook bekend om het rondslaan met een knuppel in de zaal. Zijn medefeestvierders houden hem altijd goed in de gaten om te voorkomen dat ze per ongeluk een slag met de knuppel ontvangen. Een traditie die menig lach en anekdote heeft opgeleverd, en die onlosmakelijk verbonden is met de carnavalsbeleving in Nieuw-Dijk. Dit jaar verrast prins Arno ons echter. Zijn leus luidt namelijk: ‘Wej drinken deur tot de laatste druppel, moar dit joar toch echt zonder knots of knuppel!’

Prins Arno kijkt samen met jeugdprinses Sterre reikhalzend uit naar drie spetterende carnavalsavonden georganiseerd door CV De 11jes in de zaal bij Boszicht. De avonden worden muzikaal gevuld door De Sfeermakers, Boer Bennie, DJ Roel Staarink, Poar Neem’n, ALPHA, en last but not least, onze huisdeejay, DJames. Uiteraard mag het kindercarnaval met DJ Patrick niet ontbreken.

En goed nieuws voor alle feestvierders: er zijn nog tickets beschikbaar bij CV De 11jes voor de zaalfeesten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.11jes.nl. Het programma: