Comedyhuis met Wilko Terwijn heropent Natuurtheater Zeddam

ZEDDAM – Het Natuurtheater Zeddam gaat weer open. Op vrijdag 25 juni komt het Comedyhuis met een handvol comedians naar Zeddam.

Deze show draait het onder meer om de droge comedy van Bert Keurentjes, scherpe grappen over toffe vrouwen en suffe mannen van Desta Apf, gekke humor van de Eindhovense grappenmaker Stephen Bell en slimme comedy van Celine Schrama. Hoofdact van de avond is Wilko Terwijn. Als MC-presentator heeft Wouter Monden de leiding over de avond. Deze comedian gooit de laatste tijd hoge ogen met zijn Elektra Podcast, waar bekende comedians en cabaretiers als Youp van ‘t Hek, Jan Jaap van der Wal en Janneke de Bijl praten over hun slechtste optreden.

Het Comedyhuis is het stand-up comedygezelschap van Utrecht met wekelijkse shows in De Kargadoor en een maandelijkse show in Tivoli Vredenburg. Kaarten voor het optreden in Zeddam kosten 12,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Foto Tom Roelofs