Benefietconcert voor slachtoffers aardbeving in Turkije en Syrië

LOIL – Muziektheatergroep WhatEverHappens uit Wehl en ’t Hart van Loil houden samen een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het doel van het concert is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers.

Het concert vindt op vrijdag 3 maart plaats in de kerk van ’t Hart van Loil en begint om 20 uur. Kaarten kosten 15 euro, inclusief pauzedrankje. Daarnaast kunnen bezoekers vooraf via de website van WhatEverHappens een extra donatie doen voor de nummers die ze graag willen horen. WhatEverHappens publiceert een lijst van veertig nummers, die de groep in haar 22-jarig bestaan heeft gezongen. Op 3 maart worden de nummers die het meeste hebben opgeleverd ten gehore gebracht in een programma van ongeveer anderhalf uur.

Alle financiële opbrengsten zijn voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië (giro 555). Zelfs voor de stookkosten van de ruimte en voor de inkoopkosten van de drankjes worden sponsoren gezocht. Kaarten zijn te bestellen via www.whateverhappens.nl.