Bas Loeters Assurantiën, onafhankelijk en transparant

Bas Loeters logo

Bas Loeters Assurantiën is een adviesbureau in risicobeheer, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Door onze onafhankelijke en transparante aanpak zijn wij een betrouwbare en deskundige gesprekspartner voor bedrijven, ondernemers, particulieren, verenigingen en stichtingen. Daarbij stellen wij de belangen van onze klanten centraal. We werken met vele verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers en andere aanbieders samen zonder enige financiële verbindingen.

Ons team

Bas Loeters – eigenaar en adviseur

Bas heeft in 2011 Bas Loeters Assurantiën opgericht na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de verzekeringsbranche. Sindsdien is Bas Loeters Assurantiën uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau voor bedrijven, ondernemers, particulieren en verenigingen & stichtingen. Bas is een betrouwbaar aanspreekpunt voor zowel verzekeringen, hypotheken, (collectieve) pensioenen en andere financiële zaken. Daarnaast is Bas ook gecertificeerd adviseur in risicomanagement en geregistreerd in het Risicomanagement Register.

Lynne Hughes – administratief medewerkster

Lynne is onze financieel administratief medewerkster en adviseur particuliere schadeverzekeringen. Haar kracht ligt in het voeren van een strakke financiële- en polis administratie. Met veel ervaring staat zij u te woord en helpt ze u waar dit kan.

Naast het vaste team heeft Bas Loeters Assurantiën in 2023 het team versterkt met een tweetal freelance adviseurs op het gebied van hypotheken en tweedepijler bedrijfsmatig pensioen advies.Bas Loeters Assurantiën
Haaghweg 5b
6942 GP Didam
0316 – 24 13 43
06 – 33 63 61 71
bas@loeters.nl
www.basloeters.nl