Tweede Hemelslief festival in centrum Didam

DIDAM – In het centrum van Didam vindt na het succes van vorig jaar opnieuw het Hemelslief festival plaats. Het festival op Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei, is gratis toegankelijk.

foto Hemelslief  aankondiging (640x425)Voor de Mariakerk treden vanaf 13 uur diverse lokale bandjes op. Verder staan er meerdere springkussens en stormbanen voor de jeugd opgesteld en de jongste kinderen kunnen zich laten schminken. Zowel in de tent als buiten op het terras kan worden genoten van het zeer gedreven en muzikale zangkoor Sign of Friendship, de band Duo Twiz, Dave Gieling en Dennis Boekhorst. Pluto34, met de Didammers Pim Wijnands en Sil Loeters, speelt deze middag rockmuziek. De band Fake ID, met Bram Strijbis, doet met zijn muziek denken aan het populaire Madness. De DJ’s van P+A zorgen voor de muzikale omlijsting.

Ook is er een bierproeverij waarbij het nieuwe Diemse biertje geprobeerd kan worden. Daarnaast zijn er uiteraard normale biertjes en drankjes te verkrijgen. Verder wordt er op het festivalterrein voor een hapje gezorgd. Het festival begint om 13 en gaat door tot 22.30 uur. Volg Hemelslief op Twitter @Hemelslief.