DIDAM – Slager Pascal Gerritsen vraagt zijn klanten net als vorig jaar weer tijdig te bestellen voor de feestdagen. Door de sluiting van verschillende collega’s in de regio ziet de slager de drukte in zijn winkel steeds verder toenemen. “Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen voor kerst, hopen we dat iedereen zo vroeg mogelijk de bestellingen doorgeeft.”
Klanten kunnen uiterlijk tot en met woensdag 17 december de bestellijsten in de winkel aan Onder de Toren 2 in Didam doorgeven. “Dan hebben we nog genoeg ruimte om alles voor te bereiden”, zegt Gerritsen. “Bovendien ben je dan ook het meest zeker van je gewenste stukje vlees voor de feestdagen.”
Gourmetschotels en loko’s
Voor de kerstdagen neemt de slager alleen standaard gourmetschotels aan. Wie daar extra of ander vlees bij wil, kan dit erbij bestellen. “Alle aanpassingen kosten veel tijd. Daarbij is het voor ons niet meer te overzien als iedereen wat anders wil”, legt hij uit. “Bijbestellen is uiteraard wel altijd mogelijk.” Ook het uitgeven en innemen van loko’s kan voor en tijdens de feestdagen even niet. “Daar stoppen we op maandag 15 december mee, maar als klanten de bonnen bewaren, zetten we de verdiende loko’s begin januari weer op de pas.”
Openingstijden
Bestellingen kunnen tot en met woensdag 24 december worden opgehaald. De winkel is die dag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag 23 december is de slagerij de hele dag gesloten. “Zo hebben wij voldoende tijd en ruimte om alle laatste voorbereidingen voor de kerst te treffen.”
Op oudejaarsdag is de winkel open van 8.00 tot 14.00 uur. Begin januari is Slagerij Pascal Gerritsen een paar dagen gesloten. “Op vrijdag 2 en zaterdag 3 januari gunnen we onszelf een paar dagen rust. Vanaf maandag 5 januari staan we weer op de normale tijden voor de klanten klaar.” Dat is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdags van 8.00 tot 16.00 uur.






















