Najaarsmode met een zomers smaakje bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode is op de eerste koopzondag van het nieuwe seizoen nog in de vakantiemodus. Op zondag 15 september is in de winkel niet alleen de nieuwe najaarsmode te zien, maar kunnen klanten ook kennismaken met de smaak van de Achterhoekse limoncello.

Joris van Londen en Roel Tomassen maken samen met opa Keup (85) en vader Roel (68) in Loerbeek op ambachtelijke wijze limoncello en arancello van biologische citrussen uit Sicilië. Naast deze twee basis likeuren produceren ze ook gelimiteerde specials van bloedsinaasappel en mandarijn. De vier likeuren hebben echte Achterhoekse namen: Geale Goud, Oerend Hard, Rossige Rooie en Mals Maatje. Zondag mogen klanten tijdens het shoppen proeven van deze prijswinnende likeuren. Op de bekendste drankenwedstrijd van de wereld, de International Wine & Spirit Competition, won het familiebedrijf onlangs drie keer zilver.

Het team van Gilsing Herenmode laat daarnaast de nieuwste najaarscollectie zien. Dit najaar mogen een overshirt en col-pullover niet ontbreken in de kast. Ook zie je veel ribcord, grof of fijn als materiaal in broeken, maar ook in blazers, jacks en overhemden. Verder is het gebruik van jersey materialen niet meer weg te denken in de mannenmode. Overhemden maar ook broeken en pakken zijn gemaakt van heerlijk soepel dragende jersey stoffen. Naast basiskleuren zie je warme herfsttinten als plum en oker.

Deze middag zet het team van Gilsing Herenmode van 12.00 tot 17.00 uur het merk Camel Active in the picture. Er is een vertegenwoordiger aanwezig die klanten alle ins-en-outs over dit bedrijf en zijn collectie vertelt. Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam.