Revuegezelschap Twente Plat treedt op in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Revuegezelschap Twente Plat komt op zaterdag 12 oktober naar het Barghse Huus in ’s-Heerenberg. Twente Plat brengt het gloednieuwe programma ‘Lachen is gezond’ vol Twentse humor.

Conferences, liedjes en sketches worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is goed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen, en Mans de beveiliger, die het Binnenhof onveilig maakt. Hendurk & Geessie halen anekdotes op uit hun geboortedorp. Verder zingen de vier leden van de groep aanstekelijke liedjes, die live worden begeleid op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

De voorstelling begint zaterdag 12 oktober om 20 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het Barghse Huus. Telefonisch reserveren kan ook via de reserveerlijn 074-3841718. Kijk voor meer informatie op www.twenteplat.com.