Laatste film voor kerst in Filmhuis Didam

DIDAM – Filmhuis Didam draait voor de kerstdagen nog één film. Vanavond is de avonturenfilm The Nutcracker And The Four Realms te zien. De voorstelling begint om 20 uur.

Mackenzie Foy is Clara and Jayden Fowara Knight is Phillip in Disney’s The Nutcracker and the Four Realms.

In The Nutcracker And The Four Realms is alles wat Clara wil een sleutel. Een unieke sleutel die een doos ontgrendelt die een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer, leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Die vervolgens deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld.

Hier ontmoet Clara soldaat Phillip, een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger om hier de sleutel van Clara te vinden en hiermee hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken.

Kaarten voor de film zijn te reserveren via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open.